Tule Poesiaan kehittämään runouden myyntiä ja näkyvyyttä

Runoutta ja korkeatasoista kirjallisuutta kustantava Osuuskunta Poesia etsii tuottajaa puolipäiväiseen työsuhteeseen.

Osuuskunta Poesialla on tällä hetkellä kaksi puolipäiväistä työntekijää, joista toinen siirtyy tänä keväänä täysipäiväisesti oman taiteellisen työnsä pariin. Haemme siksi nyt reipasta ja osaavaa tekijää täyttämään vapautuvan paikan.

Työtehtäviisi kuuluu kustantamon arjen pyörittäminen (toimisto, taloushallinto, logistiikka) sekä myynnin ja näkyvyyden kehittäminen yhdessä työparisi ja muun yhteisön kanssa. Työ tapahtuu pääosin arkena mutta sisältää jonkin verran viikonlopputyötä.

Kustannustoiminnan lisäksi Poesia järjestää erilaisia kirjallisuustapahtumia sekä pop up -kirjakauppaa Runoaluetta. Runoalueen organisoiminen ja kehittäminen on osa toimenkuvaasi.

Osuuskunta Poesia on runoilijoiden perustama yleiskustantamo, joka on kerännyt paljon kiitosta ja tunnustusta kahdeksan toimintavuotensa aikana. Toiminnan keskiössä on kiinnostava ja monimuotoinen nykyrunous. Aloitimme tänä vuonna nelivuotisen hankkeen runouden näkyvyyden parantamiseksi.

Kustantamossa toimii sinun ja työparisi rinnalla toistakymmentä osuuskunnan jäsentä oman taiteellisen työnsä ohessa.

Edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, kulttuurituotannon osaamista sekä innostusta toimia runouden ja kirjallisuuden hyväksi. Arvostamme lisäksi kirjallisuuden ja muiden taiteiden hyvää tuntemusta, viestinnän tai graafisen alan osaamista sekä taloushallinnon perustaitoja.

Työaika on 19 tuntia viikossa ja palkka 1200 euroa kuussa. Työ on määräaikainen ja sopimus on voimassa vuoden loppuun. Jatko määräajan jälkeen on mahdollinen.

Työskentely tapahtuu pääosin toimistoaikaan mutta sisältää viikonlopputyötä kahtena päivänä kuukaudessa. Työajan joustoista on mahdollisuus sopia. Työ alkaa aikaisintaan 2.4.2018 ja siihen sisältyy koeaika. Hakemuksen on oltava perillä viimeistään maanantaina 19.3.2018 kello 16. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Lähetä yhden liuskan pituinen hakemuskirje sekä relevantti ansioluettelo PDF-tiedostoina viimeistään 19.3.2018 kello 16 mennessä osoitteeseen rekry@poesia.fi. Kirjoita otsikkokenttään “HAKEMUS: TUOTTAJA”. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Tiedustelut: Sirpa Kyyrönen sirpa.kyyronen@poesia.fi. Työstä voi tiedustella puhelimitse Sirpalta maanantaisin 5.3. ja 12.3. klo 13–15 puh. 045 136 5595.