Etsitkö töitä? -kirjan julkkarit
5.12.2021

Etsitkö töitä? -kirjan julkkarit Esitystaiteen keskuksella (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs, Helsinki) sunnuntaina 5.12. klo 18:00 alkaen!


Tervetuloa Etsitkö töitä -kirjan julkaisutilaisuuteen Esitystaiteen keskukselle, Helsingin Suvilahden Puhdistamolle!

Luvassa musiikkia Minna Koskenlahdelta, keskustelu kirjan toimittajien Lauri Antti Mattilan ja Juhani Haukan kanssa, puheita, elokuvanäytös, lettuja, viiniä sekä vapaata seurustelua. Pysykää kartalla, ohjelma päivittyy!

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille rajoitettuun osallistujämäärään asti. Edellytämme ennakkoilmoittautumista ja koronapassia. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
https://caintt2wcso.typeform.com/to/JanxSvzw

 


Juhani Haukan ja Lauri Antti Mattilan toimittama Etsitkö töitä? -kirja ilmestyi syyskuussa (Poesia, 2021). Etsitkö töitä? on kirjamuotoinen dokumentti työstä, perinnöstä, nautinnosta ja pyhästä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Etsitkö töitä? -projektissa ihmiset saivat hakea itse ehdottamaansa ja suunnittelemaansa työtä. Kirjallinen teos perustuu 2574 työhakemukseen, joista aukeaa laaja ja puhutteleva näköala suomalaisen nyky-yhteiskuntaan ja sen työelämään.

 

Lauri Antti Mattila, Juhani Haukka
Lauri Antti Mattila, Juhani Haukka. Kuva: Visa Knuuttila