Runokirjat kiertämään – tuo ylimääräiset kirjasi runokirjakirpputorille 19.10.

Osuuskunta Poesia ja Runoyhdistys Nihil Interit järjestävät keskiviikkona 19.10.2011 klo 16–19 runokirjamyyjäiset ja runokirjakirpputorin. Auta meitä järjestämään vilkkaat runomarkkinat ja vapauta samalla tilaa kirjahyllyysi tuomalla ylimääräiset kirjasi myyntiin!

Ohjelmassa runokirjakirpputorin ja runomyyjäisten lisäksi runoesityksiä (klo 16.30; 17.30 ja 18.30) sekä kahvitarjoilu. Klo 19 alkaen juhlistamme Vastakaanon-antologian ilmestymistä.

Runokirjakierrättäjille on tarjolla seuraavat kolme vaihtoehtoa:

1. Yhteispöytä

Jos sinulla on kohtuullinen määrä myytäviä kirjoja tai et pääse itse paikalle, tuo kirjasi myyntiin yhteispöytään. Hoidamme myynnin puolestasi ja tilitämme myyjäisten jälkeen myynnin sinulle.

Toimi seuraavasti:

1. Ilmoita osallistumisestasi viimeistään pe 14.10 info@poesia.fi.
2. Tuo kirjat paikalle ke 19.10. viimeistään klo 15 tai jo aiemmin erikseen sovittavana ajankohtana. Sovi tästä ilmoittautumisen yhteydessä.
3. Merkitse kirjaan kirjan hinta sekä myyjän nimikirjaimet tai muu tunnistuskoodi.
4. Toimita kirjojen kanssa lista, jossa on
– myyjän nimi ja nimikirjaimet / tunnistuskoodi
– myytävät kirjat + hinta
5. Kirjojen myynnistä saadut rahat maksetaan käteisenä samalla, kun haet myymättä jääneet kirjasi pois joko to 20.10. klo 12–18 tai muuna erikseen sovittavana ajankohtana.

2. Oma pöytä tai pöydän puolikas

Jos sinulla on paljon myytävää, varaa oma pöytä ja tule itse paikalle myymään kirjoja. Emme veloita pöydän vuokrasta mitään. Pöytiä on kuitenkin tarjolla vain rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! (viimeistään pe 14.10., info@poesia.fi.)

3. Kirjojen kierrätyspiste

Tuo kirjasi kiertoon kierrätyslaatikkoon kun tulet itse myyjäisiin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Myyjäiset ja runokirjakirppis järjestetään Nihil Interitin ja Poesian toimistolla Taka-Töölössä, Savilankatu 1B toimisto 2 (soita alaoven vieressä olevaa ovikelloa).

Lämpimästi tervetuloa myymään, ostamaan, vaihtamaan ja tekemään löytöjä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
info@poesia.fi
p. 041-5360184 / Henriikka Tavi