Poesiavihkot kestotilaus (2024)

Tilaa Poesiavihkot kotiisi tästä!

Huom! Vuodelle 2024 tehdyt tilaukset alkavat vihkosta #43.


Poesiavihkot on syksyllä 2015 perustettu julkaisusarja, joka keskittyy kirjaa pienempiin kirjallisiin kokonaisuuksiin.

Muissa maissa on jo pitkään julkaistu marginaalista kirjallisuutta niin kutsutussa chapbook-formaatissa, mutta Suomesta on aina puuttunut pitkän esseen ja kirjan välimaastoon sijoittuva muoto. Poesiavihkot-sarjassa julkaistaan niin runoutta, proosaa kuin esseitä, alkuperäisteoksia sekä käännöksiä.

Mahdolliset alennuskampanjat koskevat kuluvan vuoden vuosikertaa, tilaus jatkuu normaalihintaisena seuraavasta kalenterivuodesta eteenpäin.

 


Poesiavihkot-tilaus kattaa aina kokonaisen vuosikerran vihkot ja oikeuttaa 20% alennukseen normaalihintaisista kirjoista Poesian verkkokaupassa.

 


Vihkoissa on fragmentin romanttisuutta, benjaminilaisen muistiinpanon kykyä säilyä tuoreena, avoimuutta. Tällainen muoto on erityisen tervetullut aikana, jolloin jopa runokokoelmat ovat niin paksuja, että yksittäiset runot ovat tukehtua.

Veli-Matti Huhta, Särö

Sarjassa julkaistaan vuosittain 5 vihkoa. Vihkotilaukset alkavat vuoden ensimmäisestä numerosta ja kestotilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle. Kestotilaajat saavat laskun kerran vuodessa. Hinnanmuutoksista ilmoitetaan etukäteen.

Poesiavihkot-tilaus oikeuttaa 20% alennukseen normaalihintaisista kirjoista Poesian verkkokaupassa.

ISSN 2343-0834

45,00