Neuhickyr

Hannu Helin, Ville-Juhani Sutinen

Neuhickyr on kahden runoilijan, Hannu Helinin ja Ville-Juhani Sutisen yhteistyönä syntynyt dialoginen runoelma, jossa molempien kirjoittamat tekstit rakentavat yhdessä jännitteisen kokonaisuuden. Se on muuntuva ja epäilyttävä kertomusten sirpaleiden apokryfinen ja avoin tiedusteluretki nykymaailman kulissien mekaniikkaan. Teksti on yhtenäinen, limittyvä kokonaisuus, jonka sarjallisuus on ennen kaikkea merkitsevää ja merkityksillä ladattua runoutta, joka käy keskustelua itsensä lisäksi myös eri tieteiden ja taiteiden kanssa. Neuhickyr löytyy raakamuodossaan ja selityksillä varustettuna osoitteesta http://runodialogi.blogs.fi/

Lataa PDF

112 sivua
155 x 215 mm
Ilmestymisvuosi 2007
ISBN 978-952-480-076-1

Hannu Helin

Hannu Helin (1944-2015) oli helsinkiläinen kirjailija ja runoilija, jonka monta vuosikymmentä kestänyt ura on ainutlaatuinen esimerkki peräänantamattomuudesta ja omintakeisuudesta. 1978 debytoinut Helin julkaisi yli kaksikymmentä runoteosta.

Ville-Juhani Sutinen

Ville-Juhani Sutinen (s. 1980) on Kokemäeltä kotoisin oleva mutta sittemmin turkulaistunut runoilija, suomentaja ja kirjallisuuskriitikko. (lisää…)