Poesian runokuuilta
27.8.2020

Suvilahden Tiivistämö | Torstai 27.8.2020 19:00–22:00 | Taneli Viljanen, Silvia Hosseini & Lassi Majava, Sini Silveri, V.S. Luoma-aho, Virpi Vairinen, Raisa Marjamäki, NYKYPOST


Poesian ja Runokuun yhteisillassa kuullaan Silvia Hosseinin esseetä ja laulua yhdistävä esitys, jota säestää Lassi Majava. Runoesitykset nähdään Sini Silveriltä,  V.S. Luoma-aholta, Virpi Vairiselta ja  Raisa Marjamäeltä. Myös Taneli Viljanen lukee uudesta esseekokoelmastaan Varjoja, usvaa. Illan lopuksi esiintyy Nykypost.

Ovet avautuvat klo 18:30 ja tapahtuma alkaa klo 19:00. Iltaklubille on vapaa pääsy. Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola.


VARAA PAIKKASI 26.8.2020 MENNESSÄ

Iltaklubiin on varattavissa ennakkoon 80 lippua. Suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon, ja varauksen voi tehdä tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 23.59 asti. Varauksen voit tehdä täältä 3.8. alkaen. Saat vahvistuksen paikasta tai ilmoituksen, että olet jonossa.

Paikan päällä riittää, että ilmoittaudut ovella olevalla tiskillä nimelläsi.  Tulethan paikalle ajoissa, sillä lunastamattomat paikat vapautetaan tapahtumapäivänä klo 19:30. Jos et pääsekään paikalle, vapautathan paikkasi mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen voit perua ilmoittautumisen yhteydessä saamastasi linkistä, ja näin vapautat paikkasi seuraavalle.

Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon. Tapahtumaa voi myös seurata etänä Facebookin välityksellä.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää.

Koronatilanteen vuoksi keräämme yhteystiedot tapahtuman osallistujista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Tutustu myös turvallisuusohjeeseemme ja turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Yhteistyössä NVL, Poesia ja Tiivistämö