Mikael Brygger ja Miia Kontro Arkadian runoillassa
31.1.2019

Jokavuotinen runoilta Arkadia-kirjakaupassa 31.1. klo 17.30 Nervanderinkatu 11, 00100 Helsinki

Illan runoilijoiden teoksia myytävänä (käteisellä!).

Mikael Brygger on helsinkiläinen runoilija, joka on kirjoittanut kolme omaa runoteosta, viimeisimpänä Tuuliatlaksen (2014), sekä tehnyt yhteisteoksia toisten runoilijoiden ja kuvataiteilijoiden kanssa.

Miia Kontro on Helsingissä asuva kuolemantutkija ja runoilija. Esikoisrunoteos Tunnustus (Poesia 2018) on kirja haluista ja peloista kuoleman ja rakkauden äärellä.

Susinukke Kosola on turkulainen runoilija ja sanataiteen sekatyöläinen. Häneltä on julkaistu kolme runokokoelmaa, viimeisimpänä Varisto (2018), jolle on myönnetty Kalevi Jäntin palkinto.

Satu Manninen on helsinkiläinen runoilija. Häneltä on julkaistu kuusi runokokoelmaa, joista viimeisin, sademetsäympäristöön sijoittuva Camouflage, ilmestyi syksyllä 2018.

Tuukka Pietarinen on helsinkiläinen runoilija, jonka esikoisteos Yksin ja toisin (WSOY) julkaistiin elokuussa 2018. Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa sekä estetiikkaa Helsingin yliopistossa.

Sinikka Vuola on helsinkiläinen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Häneltä on julkaistu mm. kolme runokokoelmaa ja romaani sekä syksyllä 2018 Tommi Melenderin kanssa kirjoitettu esseeteos Maailmojen loput: kirjoituksia romaanitaiteesta (WSOY).