Tarjoa Poesialle käsikirjoitustasi kesäkuussa

Poesia siirtyy uusien käsikirjoitusten osalta malliin, jossa uudet tekijät voivat tarjota Poesialle käsikirjoituksia ennaltamäärättyinä ajankohtina. Seuraava hakuaika Poesian kirjailijaksi on 1.6.-30.6.2020.

Osuuskunta Poesia on kohdannut myönteisen ongelman: sähköpostiimme saapuu niin runsaasti käsikirjoituksia, että toimituksemme on joutunut pohtimaan kuinka voisimme huomioida niiden erilaisia lähtökohtia ja ansioita mahdollisimman tasapuolisesti. 

Päädyimme ratkaisuun, jossa siirrymme ottamaan käsikirjoituksia vastaan ennalta määrättyinä ajankohtina. Näin menetellen esimerkiksi saapumisjärjestys ei vaikuta lukemiseen ja valintoihin.

Seuraavan kerran vastaanotamme käsikirjoituksia kesäkuun (1.6.–30.6.) ajan. Julkaisemme hakuohjeet 1.6.2020 tällä sivustolla.

Mikäli olet hiljattain lähettänyt käsikirjoituksesi Poesialle emmekä vastaa viestiisi kahden kuukauden kuluessa, voit lähettää käsikirjoituksesi uudelleen kesäkuun aikana.

Ehdotuksia Poesiavihkot-sarjaan (enintään 30 sivua) voi lähettää myös muina ajankohtina osoitteeseen kristian.blomberg@poesia.fi