Pop up -runokirjakauppa auki Lasipalatsissa

Poesia on avannut jouluisen pop up -kirjakauppa RUNOALUEEN Helsingin keskustaan, Lasipalatsiin. RUNOALUE kokoaa yhteen lukuisten kustantajien runoteoksia, valikoiman proosaa sekä sarjakuvia.

Joulukuun RUNOALUE sijaitsee Lasipalatsissa, Forumia vastapäätä. Osoite Mannerheimintie 22-24. Sisäänkäynti sekä Simonkadun että aukion puolelta.

RUNOALUE on auki
ma 7.12. klo 15 – 20
ti 8. 12. klo 12 – 20
ke 9.12 klo 12 – 20
to 10.12 klo 12- 20
pe 11.12 klo 12 – 20
la 12.12 klo 10 – 18
su 13.12 klo 12 – 18

Runoalue kokoaa jälleen yhteen kaikkien kustantajien runoteoksia. Runoteosten lisäksi pop up -kirjakauppa esittelee pienen valikoiman muuta kotimaista kaunokirjallisuutta vuodelta 2015 sekä sarjakuvia. Poesian tilapäinen ja ohjelmallinen kirjakauppa RUNOALUE toteuttiin ensimmäisen kerran Kansallisteatterin Lavaklubilla elokuussa 2015 osana Runokuu-kirjallisuusfestivaalia.

Joulunajan runokirjakaupassa ovat mukana mm. Arktinen Banaani, Asema Kustannus, Gummerus, Huuda Huuda, Kolera, ntamo, Nuori Voima, Otava, Poesia, Robustos, Sammakko, Sanasato, Savukeidas, Siltala, Tammi, Teos, Tuli&Savu ja Wsoy

RUNOALUEEN taustalla on kokemus runouden saatavuuteen liittyvistä muutoksista ja runouden myynnin haasteista. Nettiympäristöstä on muodostunut vähälevikkisen kirjallisuuden keskeinen myyntipaikka, mutta monet lukijat kaipaavat yhä mahdollisuutta tutustua kirjaesineisiin ennen ostopäätöstä.

Tilapäinen runokirjakauppa vastaa tähän tarpeeseen ja pyrkii esittelemään runoutta myös uusille yleisöille. Runoalueella runous on kattavasti ja moniäänisesti esillä ja hankittavissa, asiantuntevan opastuksen ja jouluisten lukusuositusten kera.

Pop up -runokirjakauppa Lasipalatsissa ma-su 7.-13.12.2015. Sisäänkäynti sekä Simonkadun että Lasipalatsin aukion puolelta. Os. Mannerheimintie 22-24.

Lisätiedot:
Sirpa Kyyrönen-Kallio, sirpa.kyyronen@poesia.fi, p. 046 846 4591 tai info@poesia.fi