Poesian kirjojen saatavuus paranee Helsingissä ja Tampereella

Poesian kirjojen saatavuus parani alkuvuodesta merkittävästi, kun Helsingin keskustassa sijaitseva Otavan kirjakauppa sekä tamperelainen Miekkakalapasuuna-kirjakauppa ottivat Poesian koko kirjavalikoiman myytäväkseen.

“Runouden ja muun marginaalisen kirjallisuuden on nykyään yhä vaikeampaa päästä esille kirjakauppojen hyllyille. Siksi yhteistyö eri tahojen kanssa on meille erittäin tärkeää”, toteaa Poesian myynnistä vastaava Mikael Brygger.

Poesia on myös aloittamassa erityistä matalan kynnyksen jälleenmyyjäohjelmaa, jonka jäsenet saavat kaikki uusimmat Poesia-julkaisut myytäväkseen myyntitilille ilman sisäänostopakkoa. “Pyydämme kaikkia laadukkaasta nykyrunoudesta kiinnostuneita kirjakauppoja, divareita ja muita mahdollisia jälleenmyyjiä ottamaan meihin yhteyttä”, Brygger kannustaa.

Otavan kirjakaupan valikoimaan kuuluu entuudestaan Otavan, Liken, Nemon, Siltalan ja Teoksen kustantamia kirjoja. Myymälä sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 10, Helsinki, ja se on avoinna arkisin klo 10-18.

Miekkakalapasuuna keskittyy pienempien kotimaisten ja ulkomaisten julkaisijoiden kirjoihin ja levyihin. Kauppa löytyy osoitteesta Satamakatu 5, Tampere, ja se on avoinna arkisin klo 11-18 sekä lauantaisin 10-15.