Sudenolento & muita videorunoja

Sudenolento on 13-osainen videorunoteos. Se on pieni puheenvuoro nousevien käyrien ja kasvavien lukujen todellisuudessa. Se kommentoi yksilön toiveita ja muuttuvaa maailmaa, jossa “on helpompaa esittää välinpitämätöntä kuin olla välinpitämätön”.

J.P. Sipilä (s. 1981) on Helsingissä asuva videorunoilija. Hänen teoksiaan on esitetty erilaisissa taide- ja runotapahtumissa ympäri maailmaa.

Sudenolento-videoruno on katsottavissa näillä sivuilla. Teokseen liittyy myös printattu erikseen myytävä kirjamainen osa, joka sisältää Sipilän esipuheen, runoja, visuaalisen runon sekä koodin, jolla Sudenolennon voi ladata omalle tietokoneelle, iPadille tai kännykälle korkealaatuisena HD- versiona. Ladattavana on myös Sudenolento-näytönsäästäjiä, suoraan DVD:lle poltettavaksi sopiva versio ja teoksen ääniraita mp3-muodossa.

Äänet videorunoon ovat tehneet Samuli Sailo (musiikki), hollantilainen Machinefabriek (musiikki) ja
virolainen Roomet Jakapi (äänirunot).

Mikäli sinulla on koodi, klikkaa tästä ja pääset lataaman teoksen haluamassasi formaatissa.

Taiteen keskustoimikunta on tukenut teosta.


Sudenolento

Lataa Sudenolento

Sudenolento on ladattavissa useissa eri formaateissa tietokoneelle, kännykälle tai tabletille. Pääset lataussivulle tästä linkistä, mikäli sinulla on siihen tarvittava koodi. Koodi löytyy Sudenolento-teoksen printistä, jonka voi tilata Poesian sivuilta, käydä ostamassa kaupasta tai käymällä jollakin klubilla, jossa Sudenolentoa esitetään.

Lataa tästäMuita videorunoja

Varjofinlandia (edit)

You Knew It Already

Enfrentar

Paperini