Poesiavihkot 2016 vuosikerta

Teemu Manninen, Risto Niemi-Pynttäri, Juri Joensuu, Auli Särkiö


Poesiavihkot on julkaisusarja, joka keskittyy varsinaista kirjaa pienempiin ja ajankohtaisempiin kirjallisiin kokonaisuuksiin. Poesiavihkot-sarjassa julkaistaan niin runoutta, proosaa kuin esseitä, alkuperäisteoksia sekä käännöksiä.

Vuosikertapaketti sisältää kaikki neljä (4) vuonna 2016 julkaistua vihkoa.

Paketin vihkot

#4 Ruohosinfonia | Auli Särkiö
#5 Almanakka | Risto Niemi-Pynttäri
#6 Vuoden 1965 mania? | Juri Joensuu
#7 Hautausmaa | Teemu Manninen


Tilaa Poesiavihkot kotiisi!

39,00 Lisää ostoskoriin

28,00 

Teemu Manninen

Teemu Manninen

Teemu Manninen (s. 1977) on helsinkiläinen runoilija, kriitikko ja kirjallisuudentutkija. Hän on julkaissut useita runoteoksia alkaen esikoisteoksestaan Turistina täällä (Tammi, 2004). (lisää…)

Risto Niemi-Pynttäri

Risto Niemi-Pynttäri tutkii ja opettaa kirjoittamista Jyväskylän yliopistossa. Hänen tutkimuskohteensa ulottuvat verkkoproosasta uuteen julkisuuteen ja saksalaisesta romantiikasta luontoon utopiana. (lisää…)

Juri Joensuu

Juri Joensuu (s. 1975) on jyväskyläläinen kirjallisuudentutkija, joka on mm. toimittanut antologian Vastakaanon. Suomalainen kokeellinen runous 2000–2010 (Poesia, 2011) yhdessä Marko Niemen ja Harry Salmenniemen kanssa.

Auli Särkiö

Auli Särkiön (s. 1990) kehuttu ja romanttinen esikoiskokoelma Sarmatia (Mäntykustannus, 2011) käännettiin kokonaisuudessaan ranskaksi vuonna 2015 (Éditions Paradigme). Häneltä on myös ilmestynyt runoelma Ruohosinfonia (2016) Poesiavihkot-julkaisusarjassa. Särkiö työskentelee musiikkikriitikkona ja -esseistinä.